Розстріл сімох людей на Житомирщині: звинувачений переконує, що захищався

Підприємець Анатолій Захаренко, якого звинувачують у розстрілі сімох киян, вситупив у суді.

Нині звинувачений у передінфарктному стані. За словами адвокатки, яка його захищає, він відмовився від госпіталізації, аби не затягувати судове провадження і надати показання. Про це 21 травня розповіли в сюжеті «Надзвичайних новин».

Нагадаємо, у ніч на 21 травня торік в селі Новоселиця Попільнянського району Житомирської області місцевий житель, орендар Анатолій Захаренко біля приватних ставків з мисливської рушниці смертельно поранив сімох людей. Серед загиблих були учасники АТО та волонтери.

Відомо, що Анатолій Захаренко був знайомий з кількома загиблими і не раз приймав їх на відпочинок та ночівлю у своїх гостьових будиночках. Розповідає, що стиль життя цих людей йому не подобався, хоча він приймав всіх.

“Вони воюють, у них психіка порушена… Там половина з них – кінчені наркомани. Завжди коли приїжджали – курили бульбулятори”, – розповів на суді Захаренко.

У день вбивства знайомих йому чоловіків привезли шістьох незнайомців без попередження, святкували день народження.

«Якраз того дня Захаренко здав слідчим ДБР місцевого керівника поліції, бо той вимагав щомісячну данину. Копа взяли на гарячому, цілий день тривали слідчі дії. Того ж вечора до господаря ставка і приїхали незвані гості. Коли більшість гостей пішли спати, з одним із гостей у господаря сталася серйозна розмова. Він дорікнув, що той здав поліцейського з хабарем, і заявив, що Захаренко має наступного ж ранку написати заяву до поліції, що він позичив гроші. На відмову робити це чоловік почув: «Ти сам собі підписав вирок», – йдеться у сюжеті.

Стрілок виступив у суді вперше

Захаренко запевняє, що гості стріляли в нього перші. Тоді він побіг за рушницею і вирішив захищатися. Після кривавого побоїща чоловік сам викликав поліцію.

Оголосити своє рішення судді планують вже наступного місяця.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини