З 1 липня у Малині відкриють п’ять дитячих садочків

Але дошкільні заклади працюватимуть не на повну потужність

Сьогодні відбулася нарада з освітянами Малинської громади. Головував начальник управління освіти Віталій Коробейник. Одним з основних питань було відкриття 1 липня дитячих садків.

Про це повідомила пресслужба Малинської міської ради.

Вирішили, що з початку липня дітей прийматимуть п’ять установ у Малині. Протягом червня керівники дошкільних установ визначили кількість дітей, які потребують відвідування, і вирішували питання, як убезпечити дошкільнят під час повітряної тривоги.

«Звичайно, наповнюваність груп прогнозовано буде меншою, тож кожен заклад працюватиме не на повну потужність. Але усі мають укриття, які найближчим часом перевірять відповідні служби. Інші садки відкриватимуться з серпня-вересня», повідомили у мерії.

Обговорювалися й інші поточні питання: фінансування заробітних плат, виплати у разі вимушеного простою, роботу з дітьми, що потребують інклюзивного навчання, благоустрій приміщень та інші.

Читайте також У Малині школи перейменують на ліцеї: перша школа буде без імені Ніни Сосніної

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини