Прокуратура займається останніми обстрілами Малина

Відкрили кримінальне провадження

У п’ятницю, 20 травня, після обстрілів залізничної інфраструктури у Малині прокурори відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 КК України.

Про це повідомила пресслужба Житомирської обласної прокуратури.

За даними слідства, учора, близько 8:30, військовослужбовці російської федерації обстріляли трьома ракетами Малин.

«Унаслідок ракетного обстрілу троє місцевих жителів отримали поранення. Завдано значних руйнувань територіальній громаді, зокрема, пошкоджено об’єкт цивільної інфраструктури, господарські приміщення, електромережу. Також уламками ракет пошкоджено майже 50 приватних будинків, два автомобілі тощо», – йдеться у повідомленні.

На місці працювали прокурори Малинського відділення Коростенської окружної прокуратури, слідчі Управління СБУ в області, працівники поліції, а також пожежної частини та вибухотехніки.

Матеріали кримінального провадження передані Управлінню СБ України в області для проведення досудового розслідування.  Процесуальне керівництво здійснює Житомирська обласна прокуратура.

Ситуацію також прокоментував міський голова Олександр Ситайло.

Зазначимо, що вперше Малин обстрілювали ввечері 6 березня – тоді 500-кілограмова бомба зруйнувала військкомат, пошкодила церкву, мерію, суд та ін. Загинув військовий, який був на посту, згоріли припаркові автомобілі.

Ввечері 8 березня ворог наніс нещадний удар по семи житлових будинках – тоді загинула ціла сім’я: 5 дорослих і двоє немовлят.

15 березня під обстріли потрапили два місцеві підприємства.

ІнфоМалин
ІнфоМалинhttps://malyn.media/
Тут оселилися адміністратори сайту MALYN.MEDIA. Маєте запитання, бачите негаразди в роботі сайту чи хочете повідомити новину — сконтактуйте з нами через e-mail або сторінку у Facebook. Тисніть на відповідну піктограму.

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини