У Малині заклали у бюджет 250 тис. грн на проєкт облаштування фасадів «білого дому»

Мова про проєкт реконструкції будівлі мерії з влаштуванням ЦНАПу

На позачерговій сесії у Малині прийняли зміни до бюджету. Так, зокрема, в одному із додатків, які опублікували вже після сесії, зазначається про виділення коштів  на проєкт по реконструкції «білого дому».

Дослівно це звучить так: «Виготовлення проектно-кошторисної документації  «Реконструкція будівлі виконавчого комітету Малинської міської ради з влаштуванням Центру надання адміністративних послуг з утепленням фасаду адмінбудівлі за адресою: Житомирська область, місто Малин, площа Соборна, 6а».

На проєктні роботи заклали 245 тис. 281 грн. У документації також прописано, що ці роботи станом на кінець минулого року – виконані на 100%. Ймовірно, розраховуються «заднім числом».

Зазначимо, у вересні минулого року виконком Малинської міськради затвердив ПКД по реконструкції мерії з влаштуванням ЦНАПу. Самі ж будівельні роботи оцінили у 7,5 млн грн.

Перед цим мерія також проводила тендер на обстеження стану адмінбудівлі за майже 50 тис. грн. «Білий дім» у Малині постраждав внаслідок падіння 500-кілогармової бомби у центрі міста 6 березня 2022 року.

Олена Петренко
Олена Петренкоhttps://malyn.media/
Редакторка MALYN.MEDIA

Пов'язані статті

- Реклама -spot_img

Останні новини